Kersen-yoghurt cupcakes

kersen cupcake

 

INGREDIËNTEN

  • zelfrijzend bakmeel 350 g
  • bakpoeder 1 theelepel
  • lichte basterdsuiker 85 g
  • vanillesuiker 1 zakje
  • gedroogde zure kersen 85 g
  • rozijnen 85 g
  • eieren (M) 2
  • yoghurt 150 ml 
  • halfvolle melk 150 ml

BEREIDING van de Kersen-yoghurt cupcakes

Verwarm de oven voor tot 180 °C.

Zeef het bakmeel en de bakpoeder boven een ruime kom. Voeg de rest van de ingrediënten toe en roer alles met een pollepel goed door elkaar.

Verdeel het mengsel over de cakevormpjes. Bak de cupcakes in de voorverwarmde oven in 25-30 minuten lichtbruin en gaar. Neem ze uit de bakvorm en serveer ze warm.

.

.

TERUG NAAR CUPCAKES

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron:bleuband.nl