Taart recepte
INGREDIËNTEN
- Bodem
- Amandelmeel – 200g
- Keltisch zeezout – 1/4 tl
- Kokosolie – 3 el, gesmolten
- Vulling
- Appel – 4 stuks, zoet, in partjes gesneden
- Rozijnen – klein handje, geweld in warm water
- Kaneel – 1 el
- Zout – snufje
- Ei – 1, losgeklopt
BEREIDING van de Paleo appeltaart
Voor de bodem
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Doe alle ingrediënten voor de bodem in een kom en roer goed door tot er een soort kruimeldeeg ontstaat dat vast blijft plakken als je er in knijpt.
- Stort het deeg in een springvorm van 23 cm met een vel bakpapier op de bodem.
- Gebruik een pannenlikker om het deeg gelijkmatig en stevig aan te drukken.
- Bak in 7 – 10 minuten goudbruin en gaar.
Voor de vulling
- Neem een kom en doe hier de appels en rozijnen in.
- Strooi de kaneel en een beetje zout er over en hussel even door elkaar totdat alle appelpartjes bedekt zijn met kaneel.
- Neem het losgeklopte ei en schenk dit er bij.
- Roer goed door tot het ei alles bedekt.
- Stort het appelmengsel op de voorgebakken taartbodem en zet in de oven.
- Bak op 180 graden in ongeveer 30 minuten gaar.
TERUG NAAR APPEL TAART RECEPTEN
bron:volrecepten.nl