Recept: koude biscuit
INGREDIËNTEN
5 eieren
150 gram suiker
135 gram zelfrijzende bloem
15 gram cacaopoeder
Zo ga je tewerk:
1. Scheid de eieren in eierdooiers en eiwitten.
2. Klop de eierdooiers licht en luchtig met de helft van de suiker
3. Klop de eiwitten stijf met de andere helft van de suiker4. Voeg 1/3e van het eiwitschuim bij de eierdooiers en meng onder elkaar.
5. Spatel er de bloem met de cacaopoeder onder.
1. Scheid de eieren in eierdooiers en eiwitten.
2. Klop de eierdooiers licht en luchtig met de helft van de suiker
3. Klop de eiwitten stijf met de andere helft van de suiker4. Voeg 1/3e van het eiwitschuim bij de eierdooiers en meng onder elkaar.
5. Spatel er de bloem met de cacaopoeder onder.
6. Voeg het overige eiwitschuim toe meng door scheppende bewegingen te maken.
7. Giet het beslag in een ingevette bakvorm en bak voor 20 min aan 200°C.
2. Laat de biscuit voldoende afkoelen en snijd hem door