INGREDIËNTEN
-
Blue Band Vloeibaar 125 ml
-
eieren 2
-
witte basterdsuiker 100 g
-
vanillesuiker 1 zakje
-
bloem 250 g
-
bakpoeder 1 theelepel
-
yoghurt 125 ml
Voor het glazuur:
-
poedersuiker 75 g
-
melk 1 eetlepel
-
lichtblauwe of roze en witte suikerdecoratie naar keuze of geboortemuisjes
BEREIDING van de Baby cupcakes
Verwarm de oven voor tot 180 °C.
Klop de Blue Band vloeibaar met de eieren, de basterdsuiker en de vanillesuiker met de mixer luchtig en romig.
Zeef de bloem met de bakpoeder en roer het met de yoghurt door het eimengsel.
Verdeel het beslag over de papieren cakevormpjes en bak de cupcakes in de voorverwarmde oven in ca. 30 minuten goudgeel en gaar.
Roer de poedersuiker met de melk tot een dik glazuur en strijk een eerste laagje met de bolle kant van een klein lepeltje over de cupcakes. Laat het drogen.
Dek het schaaltje met glazuur af met huishoudfolie zodat het niet uitdroogt.
Lepel de rest van het glazuur erop en strijk het uit. Garneer ze met de suikerdecoraties of strooi er geboortemuisjes over
bron:bleuband.nl