Lemon cupcakes

lemon cupcake

 

INGREDIËNTEN

    • Blue Band Vloeibaar met Roombotersmaak 125 g
    • eieren (M) 2
    • witte basterdsuiker 100 g
    • zelfrijzend bakmeel 250 g
    • bakpoeder 0.5 theelepel
    • van 1 limoen rasp en sap
    • melk 100 ml
    • Voor de garnering:
    • slagroom 150 ml
    • poedersuiker 1 eetlepel
    • groene kleurstof voor levensmiddelen
    • marsepeinen bloemen 12

BEREIDING van de Lemon cupcakes

Verwarm de oven voor tot 180 °C.

Klop de Blue Band vloeibaar met de eieren en de suiker met de mixer luchtig en romig.

Zeef het bakmeel met de bakpoeder en roer het met de limoenrasp, het sap en de melk door het eimengsel.

Verdeel het beslag over de papieren cakevormpjes en bak de cupcakes in de voorverwarmde oven in ca. 30 minuten goudgeel en gaar.

Klop de slagroom met de poedersuiker stijf en voeg naar wens kleurstof toe. Verdeel de slagroom over de cupcakes en garneer met de bloemen en het strooisel.

TERUG NAAR CUPCAKES

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron:bleuband.nl