BASIS RECEPT
- 250 gr zachte roomboter
- 250 gr poedersuiker
- 1-1/2 theelepels vanille-extract
- 5-6 eetlepels melk
- In een grote kom de boter romig kloppen.
- Meng de poedersuiker, vanille en genoeg melk om de gewenste consistentie te bereiken.
Je kunt aan de cremes van alles toevoegen om een andere smaak te maken,hieonder een paar voorbeelden.
- Amandel boter creme : Bereid zoals boven omschreven, voeg 3/4 theelepel amandel extract toe in plaats van de vanille-extract.
- Makkelijk Chocolade botercreme glazuur: Bereid zoals boven de basis creme met uitzondering van poedersuiker 50 gr iplv 250 gram, 1/2 kop cacao en 6-7 eetlepels melk.
- Gemakkelijk citroen Botercreme: . Bereid basis creme zoals boven omschreven, met uitzondering in plaats van de melk, 5-6 eetlepels citroensap en 1 theelepel geraspte schil
- Gemakkelijk Oranje Boter créme : Bereid basis creme zoals boven omschreven, in plaats van de melk gebruik 5-6 eetlepels sinaasappelsap en voeg 1 theelepel geraspte sinaasappelschil toe.
- Makkelijk Pinda kaas boter: Bereid basis creme zoals boven omschreven, met uitzondering van de boter gebruik je pindakaas en 6 tot 8 eetlepels melk.
- Gemakkelijk Pepermunt Botercreme: Bereid basis creme zoals boven omschreven, met uitzondering van het gebruik van een 1/2 tot 3/4 theelepel pepermunt extract in plaats van de vanille.
Terug naar de BOTERCRÈME RECEPTEN