Ingrediënten
- 7 blaadjes gelatine (kan als vulling wel minder lijkt me)
- 2 eieren (opgesplitst)
- 75 gr fijne kristalsuiker
- 225 gr mascarpone
- 2 tl vanillesuiker
- 250 slagroom, half geslagen
- 2 a3 bananen
Bereiding van de Cheesy banana fluff
- Week de gelatine in koud water
- Klop de eiwitten stijf met 25 gr suiker en zet koud weg
- Klop het eigeel, de mascarpone, vanillesuiker en de rest vd kristalsuiker tot een schuimige crème
- Knijp de gelatine uit en los op in een beetje warm water. Giet de opgeloste gelatine al kloppend bij de mascarpone. Pas op dat er geen klontjes komen!
- Spatel de room door het mengsel en daarna ook de eiwitten. Een beetje up tempo ivm de gelatine.
even laten opstijven in de koelkast - Bananen gaan er in hele dunne plakjes bovenop
Bron:leukstetaarten.nl