Rundvlees taart

Rundvlees taart ,taart maken,taart recept,taar vulling

 

INGREDIËNTEN

Voor 4 personen

  • 2 eetlepels olie
  • 1 theelepel knoflook, uitgeperst
  • 500 gr rundvlees, in blokjes gesneden
  • 1 1/2 eetlepel juspoeder
  • 1 1/2 eetlepel bruine suiker
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
  • 375 ml kokend water
  • 2 theelepels sojasaus
  • 1 theelepel Massaman currypasta
  • 4-6 vellen bladerdeeg

BEREIDING van de Rundvlees taart

  1. Verwarm 2 eetlepels olie in een grote pan en bak het rundvlees drie minuten of tot het vlees bruin is. Voeg knoflook toe en zet het vuur laag.
  2. Meng de juspoeder, suiker en specerijen. Meng en voeg kokend water, sojasaus en currypasta toe. Roer. Voeg de vloeistof toe aan het vlees en breng aan de kook.
  3. Wanneer het mengsel gekookt heeft, zet je het vuur laag en laat je het 2 uur sudderen, roer elke 20 minuten.
  4. Verwarm de oven tot 210°C. Vet een groot taartblik in met olie en beleg de bodem met ontdooide bladerdeegvellen. Giet het vleesmengsel erover en verdeel gelijkmatig. Bedek de bovenkant ook met bladerdeeg, en druk de randen aan. Bak 25 minuten in de oven of totdat het deeg goudbruin is. Laat 5 minuten staan en serveer!

 

TERUG TAARTEN UIT VENEZUELA

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron: Allrecipes