Appeltaartyoghurtvulling met gebakken appeltjes

Appeltaartyoghurtvulling met gebakken appeltjesIngrediënten

Porties 4Kaneelcrème (botercrème met kaneel)
boerenjongens
1 pot (500 ml) Appeltaartyoghurt
250 ml slagroom
2 appels
suiker
boter
evt. calvados

Bereiding van de Appeltaartyoghurtvulling met gebakken appeltjes

  • Het lekkerste is als je een biscuit bakt met een beetje kaneel. Voor de vulling heb ik een laag kaneelcrème met boerenjongens gemaakt. (botercrème met beetje kaneel). De tweede laag was appeltaart yoghurtroom met gebakken appeltjes: Klop de slagroom stijf (zonder suiker het is al zoet genoeg) en spatel deze luchtig door de yoghurt heen. Zet dit mengsel in de koelkast om een beetje op te stijven. Bak intussen stukjes appel in een koekenpan met een beetje suiker en boter. Blus af met een beetje calvados (dit is optioneel) en laat afkoelen. Je kan ook het biscuit besprenkelen met kaneelsiroop.
Bron:leukstetaarten.nl

TERUG NAAR BAVAROISE EN MOUSSES OP VRUCHTEN BASIS