INGREDIËNTEN
* Citroensap
* 150 gram rozijnen
* Kaneel
* Suiker
* Roomboter bladerdeeg
* Vormpjes
* Bakspray
* 1 losgeklopt ei
* Poedersuiker
* Evt slagroom om erbij te serveren
BEREIDING van de 1 persoon appeltaartjes
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in hele kleine stukjes
* Was en dep de rozijnen droog en voeg ze toe aan de kleine stukjes appel
* Breng het op smaak met suiker en kaneel en voeg een beetje citroensap toe
* Neem 1 vormpje vet deze in en bekleed deze met 1 plakje bladerdeeg.
* Snij het overtollige deeg eraf en prik gaatjes in het deeg
* Vul de vormpjes met het appelmengsel
* Neem 1 plakje bladerdeeg en snijd deze in lange repen van ongeveer 1 a 2 cm
* Leg 4 reepjes op het mini taartje zowel horizontaal als verticaal
* Snij het overtollige deeg weg
* Bestrijk het mini taartje met het losgeklopte ei
* Bak de mini appeltaartjes af voor 20 minuten
* Haal de taartjes uit de vormpjes als ze afgekoeld zijn.
* Bestrooi ze naar gewenst met poedersuiker en serveer met slagroom
TERUG NAAR APPEL TAART RECEPTEN
bron:volrecepten.nl