• HOME
  • HOE DOE JE DAT?
    • Basis taart bakken
    • Taart vullen.
    • Taart bekleden
    • Taart decoreren
  • RECEPTEN
    • TAARTEN RECEPTEN
      • Appeltaarten recepten
      • Chocolade taarten
      • Aardbeien-taart
      • Kwark taarten/cheese
      • Vruchtentaarten
      • Hartige taarten
      • Buitenlandse taarten
      • Slagroom taarten
      • Taarten voor de Feestdagen
      • Overige taart recepten
    • DIEET TAARTEN
      • Vetarme taart recepten
      • Glutenvrije taarten
    • CUPCAKES
    • TAARTEN GALERIJ
    • TAARTVULLING recepten
      • Botercreme recepten
      • Bavaroise, mousses op vruchtenbasis
      • Bavaroise, Mousses melk basis
      • Mousses bavaroise, op likeur basis
      • Hartige taartvullingen
      • Overige taartvulling recepten
  • CONTACT
  • HOME
  • TAART RECEPTEN
    • Appeltaarten recepten
    • Chocolade taarten
    • Aardbeien taarten
    • Kwark/cheese taarten
    • Vruchtentaarten
    • Hartige taarten
    • Slagroom taarten
    • Buitenlandse taarten
    • Taarten voor de feestdagen
    • Overige taarten recepten
  • DIEET TAARTEN
    • Vetarme taart recepten
    • Glutenvrije taarten
  • TAARTVULLING RECEPTEN
    • BOTERCREME RECEPTEN
    • BAVAROISE EN MOUSSES OP VRUCHTENBASIS
    • BAVAROISE, MOUSSES MELK BASIS
    • Mousses, bavaroises op likeur basis
    • HARTIGE TAART VULLINGEN
    • OVERIGE RECEPTEN VOOR JE TAARTVULLING
  • TAARTEN GALERIJ
  • CUPCAKES
You are here: Home / BLADERDEEGTAART MET TONIJN

BLADERDEEGTAART MET TONIJN

Print Friendly, PDF & EmailPrint het recept

tonijn taart

 

INGREDIËNTEN

 5 plakjes bladerdeeg
200 gram tonijn uit blik
1 klein blikje mais
1 sjalotje
3 stevige tomaten
100 gram geraspte belegen kaas
4 eieren
1 teentje knoflook
250 ml (slag)room
1 eetlepel paneermeel
Peper en zout

BEREIDING van de Bladerdeegtaart met tonijn

 

Verwarm de oven voor op 200 graden

Verwarm de oven voor op 200 graden

  • 5 plakjes bladerdeeg ontdooien
  • De tonijn en de mais goed uit laten lekken
  • De tonijn goed uit elkaar plukken en in een kom mengen met de uitgelekte mais
  • Sjalotje snipperen en ook in de kom doen bij de tonijn
  • Teentje knoflook uitknijpen boven de tonijn en alles goed door elkaar mengen
  • De quichevorm insmeren met een beetje olie en bekleden met de plakjes bladerdeeg
  • Prik met een vork een paar gaatjes in het deeg
  • Strooi een eetlepel paneermeel over de bodem van de quiche
  • Verdeel het tonijnmengsel over het bladerdeeg
  • In een kom de eieren klutsen met de room en naar smaak peper en zout toevoegen, 
  • geraspte kaas in deze kom doen en nog even doorroeren
  • Giet dit mengsel over het tonijnmengsel in de quichevorm
  • Tomaten in plakjes snijden en de pitjes verwijderen
  • De plakjes tomaat over de quiche verdelen
  • De quiche met tonijn kan nu in de oven, na ongeveer 35 minuten is de quiche klaar 
  • (even controleren met een sateprikker, die moet er schoon uit komen als je hem in het midden in de quiche steekt)

.

 

TERUG NAAR HARTIGE TAARTEN

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron:quicherecept.nl

 

by john on mei 13, 2013 in HARTIGE TAARTEN | Tagged appelbol, appelflap, appeltaart, Baklava, balderdeeg, bananen, bananen brood, Bladerdeegtaart met tonijn, bosbes, Bosbes muffin, brood, Courgettetaart met gehakt en geitenkaas, geitenkaas, geitenkaas quiche, halve maan, Ham prei quiche, hartige taart met brie, honing, italiaanse rijsttaart, Linzertorte, maanzaad taart, malakoff, Malakovtaart, marsepein, muffin, Notentaart met kersen, Panforte, pavlova, pruimen, Pruimen strudel, quiche, recept, rijstevlaai, Rijsttaart, rijsttaart met honing, rode bieten, Rode bietentaart met zachte geitenkaas, Runder gehakt prei quiche, Spekkoek, Spinazie zalm taart, stoofpeertjestaart, Stoofpeertjestaart met amaretto en witte chocolade, taart, tip, vlaai, voorbeeld



Maak zelf de lekkerste taarten met de mooiste vullingen, botercreme, bavarois, mousse enz.
Ook taart recepten voor hartige taarten en de feestdagen.
Of je nu voor chocolade taart, cheese cake, appel taart gaat maken, of uitleg wilt vinden voor je fondant taarten, je vindt het bij startmettaart.nl

Banner bol.com

KokenKoken
Previous Entry: COURGETTETAART MET GEHAKT EN GEITENKAAS
Next Entry: HARTIGETAART VAN MANGO EN KIP

Zoek op onze site

  • HOME
  • HOE DOE JE DAT?
    • Basis taart bakken
    • Taart vullen.
    • Taart bekleden
    • Taart decoreren
  • RECEPTEN
    • TAARTEN RECEPTEN
      • Appeltaarten recepten
      • Chocolade taarten
      • Aardbeien-taart
      • Kwark taarten/cheese
      • Vruchtentaarten
      • Hartige taarten
      • Buitenlandse taarten
      • Slagroom taarten
      • Taarten voor de Feestdagen
      • Overige taart recepten
    • DIEET TAARTEN
      • Vetarme taart recepten
      • Glutenvrije taarten
    • CUPCAKES
    • TAARTEN GALERIJ
    • TAARTVULLING recepten
      • Botercreme recepten
      • Bavaroise, mousses op vruchtenbasis
      • Bavaroise, Mousses melk basis
      • Mousses bavaroise, op likeur basis
      • Hartige taartvullingen
      • Overige taartvulling recepten
  • CONTACT


Tags

appelbol appelflap appelflappen appeltaart Baklava balderdeeg bananen bananen brood bavarois bavaroise bosbes Bosbes muffin brood dessert engeland taart engelse taarten honing italiaanse rijsttaart Linzertorte malakoff Malakovtaart marsepein mousse muffin Notentaart met kersen Panforte pavlova pruimen Pruimen strudel recept rijstevlaai Rijsttaart rijsttaart met honing Spekkoek taart taart maken taart recept taart recepten taart vulling taartvulling tip toetje vlaai voorbeeld vulling

Taart recepten, taartvullingen, taart maken,taart bakken, cake ,boter crèmes en meer vind je op

Taart maken. Koekjes maken. Best cookie recipes         The best cake and pie recipes

 

Copyright © [2013] .

Start met taart.