Chocoladetaart Argentinië 2

chocoladetaart Argentinië met walnoten

 

 

INGREDIËNTEN

  • 200 GRAM WALNOTEN
  • 75 GRAM BOTER
  • 150 GRAM SUIKER
  • 4 EETLEPELS BLOEM
  • 250 GRAM CHOCOLADE
  • 2 DECILITER ROOM
  • 4 EIDOOIERS

 

BEREIDING van de Chocoladetaart Argentinië

    1. Maal de walnoten fijn. Smelt de boter en meng met de walnoten, bloem en 75 gram van de suiker.
      Bekleed een taartvorm met het deeg. Smelt 100 gram chocolade met 2 eetlepels room en verdeel dat over de bodem van de taart.
      Meng de eigelen met de rest van de suiker en klop drie minuten. Verhit de rest van de slagroom en smelt voorzichtig de chocolade erin.
      Doe dit bij het eigeel mengsel en roer en giet het in de taartvorm. Bak 50 minuten op 150 graden.

.

 

TERUG TAARTEN UIT ARGENTINIË

 

bron:worldcook.net