QUICHE VAN GEITENKAAS

quiche van geitenkaas

 

INGREDIËNTEN

    • 5 plakjes bladerdeeg
    • 3 eieren
    • 125 ml. slagroom
    • Verse bieslook (ongeveer een eetlepel is voldoende)
    • 250 gram geraspte kaas (liefst een pittige jong belegen)
    • 1 plak zachte geitenkaas ongeveer 150 gram
    • 1 eetlepel honing
    • Peper en zout naar smaak

BEREIDING van de Quiche van geitenkaas

 

Verwarm de oven voor op 200 graden

    • Verwarm de oven voor op 200 graden
    • Laat de plakjes bladerdeeg op het aanrecht ontdooien
    • Vet een bakvorm voor hartige taart in (quichevorm, taartbakvorm)
    • In een kom meng je de eieren, slagroom, geraspte kaas en honing
    • Doe de verse bieslook door het mengsel
    • Verbrokkel de helft van de geitenkaas en roer dat door het mengsel
    • Breng het mengsel op smaak met peper en zout
    • Giet het mengsel in de bakvorm
    • Brokkel nu de rest van de geitenkaas over het mengsel heen
    • Zet de hartige taart in de voorverwarmde oven
    • Na ongeveer 45 minuten is je hartige taart klaar en hopelijk mooi goudbruin

 

TERUG NAAR HARTIGE TAARTEN

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron:quicherecept.nl