Pompoentaart

pompoentaart

 

INGREDIËNTEN

Voor een kleine cake, 4 porties:
2 kopjes zoete jojoto bonen (indien met een blik, moet goed worden afgevoerd)
1 groot ei, losgeklopt
2 eetlepels gesmolten boter
2 eetlepels melk
3 eetlepels bloem
3 eetlepels geraspte witte kaas, niet te zout
2 eetlepels suiker of naar smaak
Snufje zout

BEREIDING van de Pompoentaart

  • Vet en bebloem een ovenschaal.
  • Doe alle ingrediënten bij elkaar en doe ze in een blender. 
  • Proces ze een beetje. 
  • Giet het mengsel in de voorbereide pan.
  • Neem een voorverwarmde oven op 180 graden, bedekt met folie en laat het koken voor 45 minuten. 
  • Haal de folie eraf en laat bruin worden voor 5 tot 10 minuten. 
  • Kan gecontroleerd worden door het inprikken van een tandenstoker in het midden. (als deze droog uitkomt is hij klaar)

.

 

TERUG TAARTEN UIT VENEZUELA

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron:la-cocina.be