INGREDIËNTEN
Voor een kleine cake, 4 porties:
2 kopjes zoete jojoto bonen (indien met een blik, moet goed worden afgevoerd)
1 groot ei, losgeklopt
2 eetlepels gesmolten boter
2 eetlepels melk
3 eetlepels bloem
3 eetlepels geraspte witte kaas, niet te zout
2 eetlepels suiker of naar smaak
Snufje zout
BEREIDING van de Pompoentaart
- Vet en bebloem een ovenschaal.
- Doe alle ingrediënten bij elkaar en doe ze in een blender.
- Proces ze een beetje.
- Giet het mengsel in de voorbereide pan.
- Neem een voorverwarmde oven op 180 graden, bedekt met folie en laat het koken voor 45 minuten.
- Haal de folie eraf en laat bruin worden voor 5 tot 10 minuten.
- Kan gecontroleerd worden door het inprikken van een tandenstoker in het midden. (als deze droog uitkomt is hij klaar)
.
bron:la-cocina.be