• HOME
  • HOE DOE JE DAT?
    • Basis taart bakken
    • Taart vullen.
    • Taart bekleden
    • Taart decoreren
  • RECEPTEN
    • TAARTEN RECEPTEN
      • Appeltaarten recepten
      • Chocolade taarten
      • Aardbeien-taart
      • Kwark taarten/cheese
      • Vruchtentaarten
      • Hartige taarten
      • Buitenlandse taarten
      • Slagroom taarten
      • Taarten voor de Feestdagen
      • Overige taart recepten
    • DIEET TAARTEN
      • Vetarme taart recepten
      • Glutenvrije taarten
    • CUPCAKES
    • TAARTEN GALERIJ
    • TAARTVULLING recepten
      • Botercreme recepten
      • Bavaroise, mousses op vruchtenbasis
      • Bavaroise, Mousses melk basis
      • Mousses bavaroise, op likeur basis
      • Hartige taartvullingen1
      • Overige taartvulling recepten
  • HOME
  • TAART RECEPTEN
    • Appeltaarten recepten
    • Chocolade taarten
    • Aardbeien taarten
    • Kwark/cheese taarten
    • Vruchtentaarten
    • Hartige taarten
    • Slagroom taarten
    • Buitenlandse taarten
    • Taarten voor de feestdagen
    • Overige taarten recepten
  • DIEET TAARTEN
    • Vetarme taart recepten
    • Glutenvrije taarten
  • TAARTVULLING RECEPTEN
    • BOTERCREME RECEPTEN
    • BAVAROISE EN MOUSSES OP VRUCHTENBASIS
    • BAVAROISE, MOUSSES MELK BASIS
    • Mousses, bavaroises op likeur basis
    • HARTIGE TAART VULLINGEN
    • OVERIGE RECEPTEN VOOR JE TAARTVULLING
  • TAARTEN GALERIJ
  • CUPCAKES
You are here: Home / Pompoentaart 2

Pompoentaart 2

Print Friendly, PDF & EmailPrint het recept

pompoentaart

 

INGREDIËNTEN

1 kopje pompoenpuree ongeveer 400 gram
½ kopje vloeibare volle melk
8 eetlepels boter, zacht op kamertemperatuur
¼ kopje rozijnen, of meer naar smaak
1 kop kristalsuiker
Bij kamertemperatuur 2 eieren, losgeklopt
1 theelepel vanille-extract
1 kopje bloem
1 theelepel bakpoeder
Snufje zout

BEREIDING van de Pompoentaart

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Vet en bloem een ronde taartvorm in van ongeveer 23 centimeter diameter.
  3. Spoel de pompoen, verwijder de pitten en innerlijke vezels met een lepel.
  4. In kleine stukjes gesneden en plaats aan de kook in voldoende water tot het zacht is.
  5. Laat goed uitlekken en laat het afkoelen. Schil weggooien.
  6. Maal de pompoenpuree tot het glad is.
  7. Meng de pompoenpuree goed met de melk.
  8. Boter en suiker toevoegen.
  9. Voeg vervolgens vanille, pompoen en melkmengsel toe.
  10. Doe zachtjes het bloem, zout en bakpoeder in het mengsel.
  11. Ten slotte voeg de rozijnen met meel of bloem toe in de mix.
  12. Giet het beslag in de voorbereide pan, terug naar de oven (op het middelste rek) en kook tot ze bruin is, 35 tot 45 minuten, of totdat een tandenstoker ingeprikt kan worden in het midden en er schoon uitkomt.
  13. Laat iets afkoelen voor uit de pan te halen

.

 

TERUG TAARTEN UIT VENEZUELA

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron:la-cocina.be

 

by john on mei 27, 2013 in HARTIGE TAARTEN | Tagged Aardappelgratin, ansjovis, appelbol, appelflap, appeltaart, Baklava, balderdeeg, bananen, bananen brood, Bladerdeegtaart met tonijn, bosbes, Bosbes muffin, Broccoli taart, brood, Courgettetaart met gehakt en geitenkaas, geitenkaas, geitenkaas quiche, halve maan, Ham prei quiche, hartige taart met brie, Hartige taart vanmango kip, honing, italiaanse rijsttaart, kaastaart, Linzertorte, maanzaad taart, malakoff, Malakovtaart, marsepein, muffin, Notentaart met kersen, Panforte, Pastinaak, Pastinaak ansjovis quiche, pavlova, pruimen, Pruimen strudel, quiche, Quiche met brie en paprika, Quiche van kip en tomaat, recept, rijstevlaai, Rijsttaart, rijsttaart met honing, rode bieten, Rode bietentaart met zachte geitenkaas, Roquefort en perentaart, Runder gehakt prei quiche, Spekkoek, Spinazie zalm taart, stoofpeertjestaart, Stoofpeertjestaart met amaretto en witte chocolade, taart, tip, Vistaart, vlaai, voorbeeld, Witlof met blauwe geitenkaastaart, Zalm en broccolitaart, ZUURKOOLTAART



Maak zelf de lekkerste taarten met de mooiste vullingen, botercreme, bavarois, mousse enz.
Ook taart recepten voor hartige taarten en de feestdagen.
Of je nu voor chocolade taart, cheese cake, appel taart gaat maken, of uitleg wilt vinden voor je fondant taarten, je vindt het bij startmettaart.nl

Banner bol.com

KokenKoken
Previous Entry: Pompoentaart
Next Entry: Melosa cake

Navigation

  • HOME
  • HOE DOE JE DAT?
    • Basis taart bakken
    • Taart vullen.
    • Taart bekleden
    • Taart decoreren
  • RECEPTEN
    • TAARTEN RECEPTEN
      • Appeltaarten recepten
      • Chocolade taarten
      • Aardbeien-taart
      • Kwark taarten/cheese
      • Vruchtentaarten
      • Hartige taarten
      • Buitenlandse taarten
      • Slagroom taarten
      • Taarten voor de Feestdagen
      • Overige taart recepten
    • DIEET TAARTEN
      • Vetarme taart recepten
      • Glutenvrije taarten
    • CUPCAKES
    • TAARTEN GALERIJ
    • TAARTVULLING recepten
      • Botercreme recepten
      • Bavaroise, mousses op vruchtenbasis
      • Bavaroise, Mousses melk basis
      • Mousses bavaroise, op likeur basis
      • Hartige taartvullingen1
      • Overige taartvulling recepten


Tags

appelbol appelflap appelflappen appeltaart Baklava balderdeeg bananen bananen brood bavarois bavaroise bosbes Bosbes muffin brood dessert engeland taart engelse taarten honing italiaanse rijsttaart Linzertorte malakoff Malakovtaart marsepein mousse muffin Notentaart met kersen Panforte pavlova pruimen Pruimen strudel recept rijstevlaai Rijsttaart rijsttaart met honing Spekkoek taart taart maken taart recept taart recepten taart vulling taartvulling tip toetje vlaai voorbeeld vulling

Taart recepten, taartvullingen, taart maken,taart bakken, cake ,boter crèmes en meer vind je op

Taart maken. Koekjes maken. Best cookie recipes         The best cake and pie recipes

 

Copyright © [2013] .

Start met taart.